Referenties en links

Een afrondende supervisie, een laatste keer samen roeren in mijn hoofd.

Supervisie: overdenken, analyseren, uitspreken, relativeren, ondernemen….ja gewoon doen!

De vragen, ideeën, meningen, creaties, enzovoorts in mijn hoofd. Er laten zijn en mijn kracht durven vinden.

Dank  je wel voor dit proces. Dank je voor het roeren in mijn hoofd en vooral dank je wel voor meer rust in mijn hoofd. Dat gun ik iedereen. Heerlijk hard werken, leren, genieten: ik heb genoten!

Uitspraak van een supervisant

Ik vind je een professioneel en betrokken coach, je maakt gebruik van creatieve middelen, maar ook van theorie en achtergrond informatie voor een theoretische verdieping.

Verder stimuleer je door middel van reflectieverslagen, positieve feedback en de juiste vragen groei, bewustwording en zelfinzicht!

Je sluit aan bij iemands (hulp)vraag, je werkt methodisch en hebt een bepaalde lichtheid en humor.

Marieke, Berg en Dal.

Binnenkort heb ik een sollicitatiegesprek en middels een coaching gesprek met Marie-Louise, kreeg ik inzicht in en advies over een aantal dingen. Marie-Louise ging in op  wat ik zelf denk dat mijn kwaliteiten zijn en wat ik denk dat een probleem is. Ik heb deze coaching als zeer prettig ervaren. Op een professionele, doortastende wijze en met een vertrouwd gevoel, kreeg ik de ruimte om te ontdekken en te benoemen. Ook kreeg ik praktische tips over vragen die tijdens een sollicitatie gesprek aan de orde kunnen komen. Dit was geheel gericht op mijn situatie. Ik heb er veel aan gehad.

Hanneke, Radboud UMC

Afgelopen jaar heb ik een half jaar supervisie gehad vanuit mijn opleiding sociaal pedagogische hulpverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Marie-Louise is gedurende deze periode mijn supervisor geweest. Zij is betrokken bij haar supervisanten en weet binnen een groep mensen een sfeer te creëren waarbij mensen zich veilig en vertrouwd voelen, waardoor de ontwikkeling zo optimaal mogelijk kan verlopen.  Marie-Louise is in mijn ogen een deskundig, warmhartig en creatief persoon, die door haar manier van werken bij mij een grote verandering in gang heeft weten zetten op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Renske Dekkers, Dichterbij

Supervisie was voor mij: mijn blik even helemaal naar binnen richten. En daardoor mezelf als professional beter begrijpen. Vooral ook omdat ik met supervisie niet alleen mijn professionele houding heb bezien, maar juist ook mijn persoonlijke kant en hoe die mij soms enorm dwars kan zitten in mijn werk. Ik heb een nieuw traject opgepakt; buiten het werk. Juist om mijn persoonlijke worstelen een handvat te geven. Door allebei de kanten beter te hebben leren kennen ben ik nu veel beter (en heerlijk meer ontspannen) in mijn werk. Ik geniet!

Inge, RIBW Nijmegen & Rivierenland

Bel me terug

Laat uw nummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.