Faalangsttraining in Nijmegen: krijg grip op je faalangst

Ben jij helemaal klaar met je eigen gepieker, onzekerheid en continue angst om te falen? Met de pijn in je maag voor elke belangrijke bespreking, presentatie of tentamen? Zou het niet fijn zijn als je grip zou krijgen op deze faalangst? Mijn faalangsttraining kan je hierbij helpen!

Coaching is meer praktisch gericht. Iemand loopt bijvoorbeeld vast in z’n werk, weet niet wat te doen.

Coaching helpt de werknemer om zicht te krijgen op zichzelf in het werk. Daarnaast is coaching een manier om het eigen gedrag onder de loep te nemen en te kijken hoe men effectiever kan zijn. Het kan gaan over concrete situaties waar  men niet tevreden over  is of  het aanleren van vaardigheden die bij veranderende taken of een nieuwe functie horen.

Coaching is een goed instrument wanneer de werknemer  beter wil omgaan met stress of gewoon om zichzelf verder te ontwikkelen.

Het doel van coaching is om bewust(er) te worden van eigen patronen en om samen met de coach te werken aan gedragsverandering.

Hierdoor kan men  effectiever en met meer plezier werken.

Coaching werkt het beste wanneer er een specifieke vraag is.

Coaching bij faalangst

Faalangst kan je ontzettend belemmeren in je dagelijkse leven. Een coach kan je steunen, andere perspectieven geven, je motiveren en je kracht geven om door te zetten in moeilijke situaties. Waarom alles alleen willen doen, terwijl dit niet hoeft? Heb je het tot nu toe al niet de hele tijd alleen geprobeerd? Er is hulp genoeg, wees niet angstig om deze hulp aan te grijpen.

Faalangsttraining: voor wie?

Faalangsttraining is voor iedereen die angst, stress of spanning ervaart bij het (moeten) leveren van prestaties en/of bij het aangaan van sociale situaties. De impact van faalangst is voor ieder persoon verschillend. Of je nu volwassen, tiener of kind bent. In elke fase in je leven kun je te maken krijgen met faalangst en de belemmeringen hiervan.

Faalangsttraining: wat houdt het in?

Tijdens de faalangst training kijken we samen naar waar je angst vandaan komt. Zijn er gebeurtenissen vanuit het verleden waardoor je onzeker bent? Wat triggert jouw angst? En wat kunnen we veranderen in je eigen denkwijze, waardoor gedachten als bijvoorbeeld “het zal mij toch niet lukken” worden omgezet in positieve en realistische gedachten?

Tijdens een faalangsttraining gaan we hier dieper op in, en leer ik je om grip te krijgen op je faalangst. Je leert op een meer ontspannen manier om te gaan met voor jou lastige situaties en moeilijke situaties niet meer uit de weg te gaan. Je wordt zelfverzekerder.

Kies voor verandering: begin vandaag nog

Ben jij toe aan meer ontspanning en rust in leven? Aan zelfverzekerd in het leven staan? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Bel me terug

Laat uw nummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.